Jumaat Pesta

Jumaat Pesta
Raikan fesyen, seni, makanan dan muzik dengan Kildare Village

Untuk empat Jumaat pertama dalam bulan Ogos, temui muzik langsung daripada beberapa pemuzik Ireland sedang meningkat yang paling mengujakan; nikmati menu musim panas di restoran kami, dan juga barbeku yang berdesir serta makanan baharu; hayati suasana dan alami pameran seni kami kerjasama dengan kesatuan kolektif seniman jalanan tempatan, SUBSET.

Pakej Jumaat Pesta kami sah setiap Jumaat dari 2-23 Ogos dan termasuk pengangkutan pergi balik dari pusat bandar Dublin dan Kad VIP yang melayakkan anda untuk menikmati penjimatan* tambahan sebanyak 10% ke atas pembelian anda.
Untuk membuat tempahan pakej hadiah ikhlas Jumaat Pesta anda klik di sini.

*Pengurangan diguna pakai pada harga Village di butik yang terlibat.

*********************************************************************************************************

• Pengangkutan: tiket pergi balik untuk perkhidmatan koc mewah kami, bertolak pada 2 petang dari The Davenport Hotel. Perkhidmatan pergi balik bertolak dari Kildare Village pada pukul 7 malam.
• Penjimatan 10%: Kad VIP memberikan penjimatan lanjut pada pembelian di butik yang terlibat.

Untuk empat Jumaat pertama dalam bulan Ogos, temui muzik langsung daripada beberapa pemuzik Ireland yang sedang meningkat paling mengujakan; nikmati menu musim panas di restoran kami, dan juga barbeku yang berdesir serta makanan baharu; hayati suasana dan alami pameran seni kami kerjasama dengan kesatuan kolektif seniman jalanan tempatan, SUBSET. Lawati pameran arca terbuka kami, dengan kerjasama The Kildare Gallery sehingga 12 Ogos.

Pakej Jumaat Pesta eksklusif kami termasuk satu Kad ViP untuk penjimatan tambahan 10% ke atas pembelian anda dan pengangkutan pergi balik melalui perkhidmatan koc mewah kami.

Koc bertolak dari luar Hotel The Davenport, Jalan Upper Merrion, pada pukul 2 petang dan sampai di Kildare Village tidak sampai sejam kemudian. Perkhidmatan pergi balik akan bertolak dari Kildare Village pada pukul 7 malam.

Beli pakej Jumaat Pesta kami di sini. Untuk menebus pakej, sila serahkan e-mel pengesahan anda di tempat pelepasan koc. Sebaik sahaja sampai di Kildare Village anda akan disambut oleh pelayan dan menerima Pek Selamat Datang anda yang mengandungi Kad VIP anda.

Kad VIP
Kad VIP sah di Kildare Village sahaja, tiada nilai tunai, untuk kegunaan peribadi dan tidak boleh dipindahkan. Kad VIP tidak boleh ditebus berdasarkan pembelian yang dibuat sebelum ini dan tidak sah digunakan bersama sebarang tawaran istimewa atau pada barangan yang telah dikurangkan harga.

Koc Mewah
Hanya sah pada tarikh yang ditempah. Perkhidmatan akan bertolak dari luar Hotel The Davenport, Jalan Upper Merrion, pada pukul 2 petang. Sila berkumpul di tempat berlepas 10 minit sebelum berlepas. Perkhidmatan koc hadiah ikhlas ini hanya tersedia pada empat tarikh Jumaat Pesta.